forex trading logo
Banner

Banner
Home Aktualno Novosti Sindikat nezaposlenih Zlatana Perković razriješena dužnosti predsjednice SNH
Zlatana Perković razriješena dužnosti predsjednice SNH PDF Print E-mail
Written by dsz   
Wednesday, 14 November 2012 19:46

SINDIKAT NEZAPOSLENIH HRVATSKE
10000 Zagreb, Dinarska 39, tel. 099 45 99999
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


OBAVIJEST O OPOZIVU I RAZRJEŠENJU
PREDSJEDNICE SINDIKATA NEZAPOSLENIH HRVATSKE

Na sjednice Izvršnog odbora Sindikata nezaposlenih Hrvatske (SNH) održanoj dana 06.11.2012. godine u Zagrebu, Prosenikova 9, donijete su sljedeće

O D L U K E
AD-2
Izvršni odbor SNH  sukladno odredbama Statuta SNH jednoglasno je opozvao i razriješio dužnosti predsjednicu Sindikata nezaposlenih Hrvatske, gospođu Zlatanu Perković zbog bitno različitih stajališta u provođenju utvrđenih programskih ciljeva SNH u odnosu na ostala tijela SNH, te shodno tome izostanku kvalitetne komunikacije i suradnje sa ostalim tijelima SNH.

AD-3
Izvršni odbor SNH jednoglasno ovlašćuje počasnu predsjednicu SNH gospođu Mariju Jelinčić, da može samostalno predstavljati i zastupati Sindikat nezaposlenih Hrvatske do sazivanja Izvanredne skupštine SNH, na kojoj će se birati nova/i predsjednik-ca SNH.

Iz navedenih odluka prizilazi da je gospođa Zlatana Perković razriješena dužnosti predsjednice Sindikata nezaposlenih Hrvatske, te nema pravo zastupati i predstavljati u javnosti niti pred nadležnim tijelima Sindikat nezaposlenih Hrvatske.
IO SNH je ovlastio počasnu predsjednicu SNH gospođu Mariju
Jelinčić, da može samostalno predstavljati i zastupati Sindikat nezaposlenih
Hrvatske do sazivanja Izvanredne skupštine SNH, na kojoj će se birati nova/i
predsjednik-ca SNH.

Predsjednica SNH gospođa Zlatana Perković,  duže vremena ne sudjeluje u radu SNH niti njegovim tijelima, već koristi medijski prostor za iznošenje vlastitih stajališta  koja ne predstavljaju stavove SNH, te predstavljaju njezine osobne stavove i služe za osobnu promociji.
Nakon što je Izvršni odbor SNH jednoglasno donio odluku o opozivu predsjednice SNH gospođe Zlatane Perković, a o čemu je ista odmah obaviještena  putem e maila, imenovana je nastavila sa nastupanjem u javnosti i nadalje se predstavljajući kao predsjednica SNH.
Kako javnost ne bi bila dovedena u zabludu, od sada pa ubuduće gospođa Zlatana Perković ne može se predstavljati u javnosti i medijima kao predsjednica SNH niti iznositi bilo kakve stavove koji predstavljaju programske ciljeve i rad SNH.
Kontakt sa SNH 099 45 99999


Predsjednik Savjeta  SNH

Zahir Kurbašić, dipl. prav.


U Zagrebu, 14.11.2012. godine.

 

Add comment


Security code
Refresh


Banner

Powered by Joomla! / Biblija / AFA alge / Zagrepčani / Umjetnici / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare / Portal za sve i svakoga