forex trading logo
Banner

Banner
Home Aktualno Novosti DSŽ SRAMOTNO!!!
SRAMOTNO!!! PDF Print E-mail
Written by dsz   
Wednesday, 10 December 2014 11:41

Demokratska stranka žena se maksimalno suzdržavala od sudjelovanja  u tragikomediji nazvanoj predsjednički izbori i svrstavanja na bilo čiju stranu.
Iako imamo kakav, takav glasački potencijal-samo da podsjetimo na izborima za EU Parlament smo od 25 lista bili na 9 mjestu, nismo se htjeli nikome prikloniti, iako su kandidatima na listama podrške kao što vidimo dobro došle i stranke sa višestruko manjim glasačkim potencijalom.
No, povod za naše komentiranje predsjedničkih izbora je sučeljavanje kandidata u organizaciji javne televizije HRT-a.
Naime javna televizija koju svi financiramo/i kojoj bi po nama već davno trebalo ukinuti pretplatu/zbog toga što je to uvijek bio režimski medij, potrudila se da što efikasnije u proteklih nekoliko mjeseci odradi predkampanju za svoga favorita i za par poželjnih protukandidata.
Kada dođe do službene kampanje, koja se odlukom vlastodržaca svede na najmanji mogući rok kako se slučajno ne bi pružili prilika nepoželjnim kandidatima“tzv marginalcima“, a marginalci su svi koji nisu iz poznatog legla, jata ili stada, onda se ta kampanja prebacuje na Ž kanale u ovom slučaju HTV-4 kod kojeg je vrlo mala gledanost i loša pokrivenost signalom, tako da tu kampanju vidi što manji broj glasača.
Po vrlo sličnom modelu se ponašaju i gotovo svi drugi privatni mediji, jer su zbog nedostatka komercijalnog programa prinuđeni na donacije vlastodržaca, kako bi uopće opstali na medijskoj sceni.
Medijska kaljuža, koja obične ljude tjera na povraćanje.
A službeni kandidati dvoglave hobotnice (HDZ/SDP) koja je sa stotinama krakova stisnula hrvatski narod iscjeđujući im i posljednje kapi krvi samo su kotačići te plaćeničko-uhljebljivačke mašinerije.
Zbog toga se oni od sramote ili bahatosti ne pojavljuju na sučeljavanjima kandidata kako na predsjedničkim, tako i na parlamentarnim, pa i na lokalnim izborima.
Čudom se čudi predsjednički kadidat Kujundžić, zašto nisu došli na sučeljavanje kandidati dvoglave hobotnice, kao da i on sam sve do jučer nije bio jedan od krakova te iste hobotnice.
Iako se sa gospodinom Kujundžićem gotovo ni u čemu ne slažemo, ipak je rekao pravu istinu da nedolazak favoriziranih kandidata nije podcjenjivanje protukandidata, već je to pljuvanje i omalovažavanje hrvatskog naroda.
A što je činiti hrvatskom narodu, jer predsjednički kandidati nisu ovdje čak niti bitni, već monstruozni sustav kojega je godinama ustrojavala dvoglava hobotnica radi egoistčne zaštite interesa uhljebljivačke kaste, koja osiromašuje, iseljava, fizički i psihički upropaštava vlastiti narod???
Hrvatski narode, ne prosvjeduj više pod šatorima i razbijajući čekićima natpisne ploče/na način kako to vlastodržci žele/ već masovno izađi na izbore i prosvjeduj svojim glasovima.
Ne izaći na izbore je isto što i svrstati se među veleizdajnike, jer veleizdajnici nisu samo ONI već i MI ako samo pasivno promatramo vlastitu propast.
Neka naš glas bude GLAS prosvjeda PROTIV ovog oligarhijskog SUSTAVA.
Izađimo na izbore i napišimo na glasački listić svoju poruku, svoga kandidata koji nije na listi, Popaja, Kalimera, Barbiku ili Kena ili pak dajmo svoj glas Ivanu Sinčiću, ovom mladom čovjeku koji se kandidirao kako bi se pobunio protiv ovog nakaradnog sustava koji uništava i pojedinca i narod u cjelini.

 

Add comment


Security code
Refresh


Banner

Powered by Joomla! / Biblija / AFA alge / Zagrepčani / Umjetnici / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare / Portal za sve i svakoga