forex trading logo
Banner

Banner
Home Aktualno Novosti DSŽ Blokada Marije Bistrice?!
Blokada Marije Bistrice?! PDF Print E-mail
Written by dsz   
Thursday, 17 July 2014 12:18

Povjerenica Demokratske stranke žena za Krapinsko-zagorsku županiju, gospođa Dunja Kovačić iz Marije Bistrice održala je press- konferenciju dana 17. 07. 2014. godine, (četvrtak) u 10,00 sati u mjestu Banšćica/općina Gornja Stubica/, na velikom odronu ceste na pola puta između Donje Stubice i Marije Bistrice.

Veliki odron na ovoj državnoj cesti D-307 dogodio se još 14.02.2014. godine, a ništa se ne poduzima, kako bi se sanirao i otvorila ova vrlo važna prometna cesta iz pravca Stubičkih Toplica preko Donje Stubice do Marije Bistrice. Cesta je već više mjeseci zatvorena, a ne poduzima se ništa, već se na račun toga asfaltiraju sporedni zaobilazni putevi, koji vjerojatno vode  i pored vikendica nekih lokalnih moćnika.

Također se već više od dvije godine vrlo traljavo rekonstruira druga cesta koja vodi od Sesveta preko Kašine i Laza do Marije Bistrce, a koja još do danas nije završena, te se i njome promet odvija vrlo otežano.

Zbog ovakve neodgovornosti otežano je putovanje, a što će posebno biti i  u predstojećim zimskim mjesecima,  građana Marije Bistrice i brojnih drugih hodočasnika i turista iz ova dva najprometnija pravca.

Čak je u vrijeme press konferencije desetak automobila došlo do mjesta gdje je cesta zatvorena i morali su se okretati i ići natrag zaobilaznim putevima, a vozači su bili vrlo ljuti zbog loše postavljenih oznaka za obilazne puteve, te se mnogi zabunom dovezu do mjesta prekida ceste iako su trebali mnogo ranije skretati.

Što mislite koliko ih onda dnevno ljutito onako po narodski spomene ministra Hajdaša Dončića???

Zbog svega toga pozivamo ministra Hajdaša Dončića koji je i sam iz Zagorja da obiđe navedene ceste i da ubrza radove.

Ukoliko ministar ništa ne poduzme Demokratska stranka žena organizirati će ogorčene građane Marije Bistrice i okolnih mjesta da kao znak ozbiljnog upozorenja izvrše blokadu cesta koje vode prema Mariji Bistrici u vrijeme najvećih hodočašća, a zatražiti će i ostavku ministra Hajdaša Dončića.

 

Add comment


Security code
Refresh


Banner

Powered by Joomla! / Biblija / AFA alge / Zagrepčani / Umjetnici / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare / Portal za sve i svakoga