forex trading logo
Banner

Banner
Home Aktualno Novosti DSŽ Povjerenica DSŽ za Krapinsko-zagorsku županiju
Povjerenica DSŽ za Krapinsko-zagorsku županiju PDF Print E-mail
Written by dsz   
Wednesday, 11 June 2014 08:51

Predsjedništvo Demokratske stranke žena je na svojoj sjednici održanoj 10.06.2014. godine, donijelo odluku da se za povjerenicu DSŽ za Krapinsko-zagorsku županiju, imenuje gospođa

Dunja Kovačić iz Marije Bistrice. Gospođa Dunja Kovačić, zaposlena je u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Stubičkim Toplicama gdje je u posljednjim godinama života poklanjala posebnu pažnju našoj velikoj pjesnikinji Vesni Parun, koja je također bila članica DSŽ. Dugogodišnja je članica i aktivistica DSŽ, a također je aktivna i u sindikatu gdje je sindikalni povjerenik.

Zagorci su već na više izbora pokazali da su DSŽ prepoznali kao svoju stranku, što su potvrdili i na proteklim izborima za EU parlament, gdje je DSŽ u Krapinsko-zagorskoj županiji zauzela 8. mjesto od ukupno 25 lista, a u mnogim mjestima je na 6. ili 7. mjestu.

 

Obzirom na ovakve rezultate realno je očekivati da će uz pojačanu aktivnost na sljedećim lokalnim izborima DSŽ dobiti svoje predstavnike u Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije.

Čestitamo našoj povjerenici na izboru i želimo joj puno uspjeha u radu.

Kontakt sa gospođom Dunjom Kovačić, pojerenicom DSŽ za Krapinsko-zagorsku županiju je: mobitel 098 681617.

Last Updated on Wednesday, 11 June 2014 08:54
 

Add comment


Security code
Refresh


Banner

Powered by Joomla! / Biblija / AFA alge / Zagrepčani / Umjetnici / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare / Portal za sve i svakoga