forex trading logo
Banner

Banner
Home Aktualno Novosti DSŽ ŽIVI ZID „bobu bob, popu pop“
ŽIVI ZID „bobu bob, popu pop“ PDF Print E-mail
Written by dsz   
Thursday, 29 May 2014 11:30

Demokratska stranka žena i Sindikat nezaposlenih Hrvatske u potpunosti podržavaju odluku udruge ŽIVI ZID da više svojim tijelima ne štiti one koji se deklariraju kao članovi i simpatizeri HDZ-a i SDP-a. Biti član nekih stranaka i podržavati ih, a politika tih stranaka te kroz niz godina svoje vladavine dovela do prosjačkog štapa predstavlja u najmanju ruku političko sljepilo, licemerje, ako ne i mazohizam.

Tražiti od nekoga da podmetne svoju glavu pod policijski pendrek, da za tebe završi u zatvoru ili da plati prekršajnu kaznu, a pružati podršku onima koji su te svojom vladavinom upropastili i poslali specijalnu policiju na tebe, krajnje je nekorektno i bezobrazno.

Ovo s pravom možemo reći, jer je i Marija Jelinčić predsjednica DSŽ , nekoliko puta stala u ŽIVI ZID, a da nikada od toga nismo pravili neku reklamu.

Demokratska stranka žena, a i Sindikat nezaposlenih Hrvatske, uvijek su bili spremni, pa i sada reći „bobu bob, popu pop“.

Ne bismo htjeli da se ovo protumači kao žalovanje DSŽ zbog slabih izbornih rezultata, dapače mi u DSŽ sasvim smo zadovoljni sa rezultatom izbora za EU parlament, jer smo sa svojim koalicijskim partnerima HSN i ASBU ostvarili deveto mjesto od ukupno 25 lista, a uz ovakvu medijsku blokadu i gotovo nikakva finacijska sredstva, to je izvrstan rezultat.

Zahvaljujemo se biračima koji su dali svoj glas za DSŽ, jer smo sigurni da je to bio rezultat vlastitog promišljanja, a ne bilo kakve osobne koristi.

I mi smo do sada na sličan način kao što je to ovoga puta učinio ŽIVI ZID, slali poruke svojim potencijalnim biračima, ženama nezaposlenima i umirovljenicima.

Pozivali smo ih da zajedno sa nama sudjeluju u stvaranju zajedničkog programa za dobrobit i zaštitu svih građana i da daju glas za taj naš zajednički program.

Pozivali smo ih da ne glasuju zbog vlastitog koristoljublja, jer ne može biti samo manjini uvijek dobro, a velikoj većini uvijek loše, jer gospodo odakle ćete zaraditi ili krasti, ako svi ostanemo praznih džepova.

Pozivali smo birače da ne glasuju na bazi emocija za Peru, Juru, Maru ili Daru, već za one ljude koji imaju znanje i sposobnost da ovu zemlju izvuku iz kolapsa.

Jer drage naše žene kao i uvijek do sada mi vam poručujemo, nemojte u DSŽ dolaziti samo kada Vas zlostavlaju kod kuće ili na poslu, daju vam manju plaću za isti rad, na izborima izostavljaju sa lista ili ste na zadnjim mjestima.

Dragi naši nezaposleni, nemojte nam se javljati samo kada vas nezakonito izbace s posla, kada vam ne isplate nezarađeno ili trebate besplatnu pravnu pomoć.

Dragi naši umirovljenici nemojte nam dolaziti samo kukati kako imate bijedne mirovine, kako morate skupljati plastične boce da biste preživjeli.

Mi Vas pozivamo da se zajedničkim snagama izbavimo iz zla koje nas je snašlo, ali za to je potrebno bar malo truda, samoodricanja i samopoštovanja.

Mi čestitamo svima onima od 25% birača koji su izašli na izbore, ma za koga da su dali svoj glas i pozivamo da se probudi onih 75% koji su ostali kod kuće radi vlastite komocije ili su mislili da ništa ne mogu promijeniti, da razmisle jesu li za njihovu sudbinu krivi jedino HDZ i SDP ili i oni u tome imaju velikog udjela.

Eto to Vam je naši poštovani građani poručio ŽIVI ZID, a i Demokratska stranka žena i Sindikat nezaposlenih Hrvatske Vam poručuju, da nitko više ne može imati lažnih alibija i da se konačno mora reći „bobu bob, popu pop“

 

 

Predsjednica DSŽ i SNH

Marija Jelinčić

 

Add comment


Security code
Refresh


Banner

Powered by Joomla! / Biblija / AFA alge / Zagrepčani / Umjetnici / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare / Portal za sve i svakoga